Pàgines

dijous, 16 d’agost del 2012

FILE FOLDER GAMES O JOCS DE CARPETA

Ja fa temps que, visitant blogs de mestres dels Estats Units, vaig descobrir els File Folder games. Suposo que molts de vosaltres també sabeu de què estic parlant, però per qui no, mireu, es tracta de jocs educatius que es munten i es guarden dins d'una carpeta d'aquelles que es fan servir en els arxivadors metàl.lics dels despatxos. Per tal que ho veieu més clar, us penjo una foto:




Doncs he trobat una pàgina on n'hi ha molts per descarregar, però en anglès. Així que he pensat adaptar aquests jocs al català per muntar un racó a la classe i fer-lo servir amb els nens i nenes que acaben les feines. 
I ja n'he adaptat un , aquí us el deixo:
bàsquet sumes



Us explico com muntar-ho:

La primera pàgina va a l'exterior de la carpeta, un rectangle a cada costat i l'etiqueta petita a la pestanyeta. Les pàgines on hi ha les cistelles s'enganxen a la part de dins. Per últim, cal retallar les pilotes i guardar-les en un sobre o bosseta dins de la carpeta.



4 comentaris:

  1. Hola: yo también soy aficionada a estos juegos y he preparado unos 10 para el curso que viene. También había pensado preparar un rincón para colocarlos. Gracias por el enlace, yo te dejo un par de los que tengo localizados

    http://filefolderfun.com/

    https://picasaweb.google.com/esperancita8/FILEFOLDERGAMESIDEAS

    Un saludo

    ResponElimina
  2. No coneixia aquests recursos... MOltíssimes gràcies per compartir-lo. El posaré al racó de nombres :-)
    àngels

    ResponElimina
  3. Gracias Miren por los enlaces. Me serán muy útiles aunque también estoy pensando en crear mis propios juegos adaptados a lo que trabajamos en clase. Un abrazo.

    ResponElimina
  4. De res Àngels, per això estem. En pròxims dies aniré penjant-ne més. Espero que també els puguis aprofitar.
    Salutacions.

    ResponElimina