Pàgines

dilluns, 31 de desembre del 2012

JA HEU VIST L'HOME DELS NASSOS?

Avui, últim dia de l'any, l'Home dels Nassos passeja pel carrer... Què? Ja l'heu trobat?
Mireu, abans de plegar per vacances , vam treballar aquest personatge a l'escola ja que penso que és una d'aquelles tradicions de Nadal que es va perdent i que l'escola pot ajudar a recuperar.
Pels que sigueu de fora, us explico una mica de què va això de l'Home dels Nassos:  és un personatge fantàstic que té tants nassos com dies té l'any, però només es deixa veure el dia 31 de desembre.
Així que, tot plegat,  es tracta d'una mena d'enganyifa que feien els adults en els nens , ja que sovint no se n'adonen  que l'home dels nassos només tindrà un nas  l'ultim dia de l'any i , per tant, pot ser qualsevol que passegi pel carrer.
(Ai, no sé si m'he explicat prou bé...)
Bé, us deixo una feineta que vam fer a l'escola relacionada amb aquest personatge:
l'Home Dels Nassos

I amb aquesta entrada tant adient pel dia d'avui, també volia desitjar-vos a tots i a totes un meravellós...

5 comentaris:

  1. (⁀‵⁀,) ✫✫✫
    .`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
    ✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
    .•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ FELIÇ 2013!

    ResponElimina
  2. Marta, no conocía esta tradición, gracias por compartirla con nosotros. Yo también te deseo un gran año 2013 cargado de buenos momentos todo el año. Un beso.

    ResponElimina
  3. Marta!! Que tinguis una entrada d'any genial!! Un petó molt i molt fort!! Els meus millors desitjos pel 2013.

    ResponElimina
  4. Marta que bé que hagueu treballat a l'escola "L'home dels nassos " perquè és una tradició que sembla que es va perdent, com sempre molt bona feina !!!!

    Espero i desitjo que hagi estat una nit fantàstica i que aquest 2013 arribi carregat d'il.lusions i projectes que ben aviat es puguin fer realitat !!!!

    PETONETS PLENS D'AMISTAT !!!!!!!

    ResponElimina
  5. Fantàstica l'entrada. Com sempre n'aprenc moltíssim de les teves aportacions. Feliç any nou 2013! Espero que tinguis un any fantàstic. Una abraçada enorme! Muak

    ResponElimina