Pàgines

dissabte, 14 de setembre del 2013

AIXÍ SÓC JO!!

Què? Com ha anat això?
A mi, molt i molt bé. Bé, només portem dos dies però sembla que tenim molt bones vibracions.
Han estat dos dies força calmats on hem aprofitat per poder-nos conéixer i jugar molt.
Una de les activitats que estem fent i que m'agradaria compartir amb vosaltres és la  que dóna títol a aquesta entrada perquè l'estem gaudint força.
Us explico : a la reunió de pares que vam fer  al juny per reduir una mica l'angoixa en el pas cap a Primària, vam demanar a les famílies que,  durant l'estiu, preparessin un pot de plàstic amb diferent fotos, objectes... bé, els que ells creguessin convenient per tal que els nens i les nenes es poguessin presentar al seus companys ( a la meva escola es barregen els grups un cop acaben P-5).
Doncs bé, hem començat a fer les presentacions, unes tres o quatres cada dia a la rotllana, i els hi està agradant molt. Els objectes els ajuden molt a seguir el fil i gaudeixen molt presentant-los .
Jo també vaig preparar el meu pot i em vaig presentar la primera: vaig posar una foto de la meva família, una de quan jo feia primer ( tots van riure molt...quines pintes!!), objectes relacionats amb la meva feina i aficions...
Us deixo un parell de fotos i us animo a provar l'activitat ja que és a l'hora una bona avaluació inicial de l'expressió oral.








4 comentaris:

  1. Una idea molt original!!! Els objectes propis, joguines, fotos, ... els reforça en el llenguatge oral, expliquen les seves experiències amb més dona molta seguretat i confiança. Em guardo la idea per posar-la en pràctica el proper curs quan fem P5.
    Tonets

    ResponElimina
  2. ¡Qué buenísima idea, Marta! Gracias por compartirla. Un besazo.

    ResponElimina
  3. Buenos días,

    Mi nombre es Rocío y me gustaría saludarte. He conocido tu blog navegando por la red y me ha parecido muy interesante. Quería felicitarte por el trabajo que haces diariamente.

    Además, quería aprovechar para presentarte el proyecto para el que trabajo, Edúkame, un pequeñito portal educativo que nació con la voluntad de crear niños y familias más felices a partir de la Educación Emocional.

    Acabamos de lanzar una Revista digital de suscripción mensual para maestros de Educación Infantil y me encantaría que la pudieses probar este mes de manera gratuita. Haciendo click aquí podrás descargarla: http://edukame.com/revista_digital_escuelas_infantiles

    Un saludo,

    Rocío López
    Marketing y Comunicación en Edukame.com

    ResponElimina
  4. Hola Marta! M'encanta la idea. És molt original i si ho porten preparat de casa, dóna peu a que puguin explicar més coses. M'encanta el recurs del pot i que la mestra també el porti. Un petó molt gran!

    ResponElimina