Pàgines

dimecres, 12 d’octubre del 2011

COMPTE AMB ELS CONTES DE LLOPS

M'agradaria recomanar-vos aquest conte de la Lauren Child ( pels que tingueu nens petits, és  l'autora de la sèrie de dibuixos  En Carles i la Laia que fan al canal Súper 3 ). Doncs bé, el vam agafar l'altre dia a la biblioteca del poble i els meus fills l'han disfrutat molt. Ara, em toca explicar-lo a la classe , però penso que també funcionarà molt bé. I és que què passaria si dos llops ferotges  sortissin del conte i te'ls trobessis a la teva habitació? Hauràs de ser molt espavilat per que no se't mengin!


Ah! A més, buscant la imatge per posar a l'entrada , he trobat en el bloc Aula Multiusos una manualitat relacionada amb el conte:



És una mena de  llibre-caixa per posar-hi a dins tots els personatges del conte: els llops, la fada  . . . Està fet amb un brik i cartolina , força senzill . Un cop fet , només caldrà tancar-lo bé abans d'anar a dormir per què no s'escapin !

2 comentaris:

  1. Te dejo un regalito en mi blog, disfrútalo. Un saludo

    ResponElimina
  2. Uau! Gràcies. Justament ahir vaig obrir una nova secció al meu bloc que es diu "llibres per a infants", amb el teu permís adjuntaré aquest llibre!

    Salutacions.

    ResponElimina