Pàgines

dissabte, 4 de febrer del 2012

SÓC MESTRE.

Segurament ja heu pogut veure aquest vídeo ja que córre per tot arreu , però no m'hi heu pogut estar.  I és que després del que va passar a la meva escola el passat divendres, encara més. A veure,us explico:  un pare de P-5, súper indignat per què  s' havien anul.lat les classes el passat dijous a la tarda a causa de la neu (ordre de l'Ajuntament, Protecció Cívil, etc...no pas decisió nostra!), ens va enviar un mail dient-nos que si érem uns ganduls, que si no teníem vergonya , que el que passava és que no volíem treballar i que ja ens estava bé que ens restallessin el sou i altres bestieses per l'estil. I a sobre, al meu poble si que va nevar, més tard, però va nevar! I a l'endemà ple de companys van venir de Girona i altres pobles de la província amb les carreteres glaçades per què divendres l'escola va estar oberta i el seu fill ni tan sols va venir. Bé, ja sé que es tracta d'una persona impresentable que no mereix cap mena de respecte ni tan sols atenció, però crec que, una mica, reflecteix el que alguna gent pensa sobre nosaltres, Bé, no m'enrotllo més, si encara queda algun despistat o despistada que no l'ha vist. . .ei, no te'l pots perdre!

7 comentaris:

  1. Ánimo Marta impresentables así hay en todas partes, pero lo peor es que seguramente gracias a él habrá un par de niños impresentables también de mayores y luego tendrá la vergúenza de decir "¿no se donde lo habrá aprendido?" ja. Un saludo

    ResponElimina
  2. Gracias ,Miren. La verdad es que un comentario como el tuyo reconforta. Además tienes razón, los hijos de una persona así son sus verdaderas víctimas. ¿ Qué ejemplo les está dando?
    ¿En qué tipo de personas los puede llegar a convertir? ¡Qué pena!
    Un abrazo.

    ResponElimina
  3. Molts ànims Marta per tu i per tots els/les mestres del Salvador Espriu.
    No hi ha dret que ens tractin d'aquesta manera i com bé dius és un impresentable que no cal ni escoltar-lo ni fer-li cas!!!!
    Per sort hi ha molta més gent que valora la nostra feina!!!
    Un petonet guapa i fins aviat!!!!
    MUAAAAAAAAAAA

    ResponElimina
  4. Què fort, Marta... és indignant el poc respecte que algunes persones tenen cap a la nostra feina. Però, hem de seguir endavant no per ells, sinó per aquells que ens valoren. Una abraçada i ànims!

    ResponElimina
  5. Gràcies Magda i Fany pels vostres comentaris. És cert que no val la pena pensar en aquest tipus de personatge, però . . .fa una ràbia!
    Petonets per a totes dues.

    ResponElimina
  6. Ànims Marta! D'impresentables n'hi ha a tot arreu, el més important és aprendre a gestionar aquestes situacions tan delicades i que ens toquen tan la fibra... Estic d'acord amb l'opinió d'altres blocaires, cal seguir endavant i tenir clar que el més important és que els nostres nens i nenes aprenguin i acabin sent persones amb judici crític!

    Endavant Marta que estic segur que treballes molt bé! Moltes salutacions!

    ResponElimina
  7. Gràcies Joel pel teu comentari. I tens tota la raó el més important són els nostres nens i nenes.
    Una abraçada.

    ResponElimina