Pàgines

dilluns, 7 de gener del 2013

ELS REIS ENS HAN PORTAT MOLTES MATES!!!

Què? Com han anat els Reis? Us han portat moltes cosetes? I carbó? Espero que no us n'hagin deixat gaire que segur que tots sou molt bons minyons.
Doncs, a casa, ens han deixat tres jocs molt xulos per potenciar les destreses matemàtiques mentre ens ho passem molt i molt bé.
Us en faig cinc cèntims ja que poden anar molt bé per l'escola.

Bill and Betty Bricks : A partir de 5 anys. Es tracta d'anar construint el trencaclosques sense que caiguin els paletes. Treballem la percepció espacial i la motricitat fina .
Molt divertit!!
Rush hour : A partir de 8 anys ( també hi ha una versió més senzilla per nens més petits, des de 6).
És un joc de lògica en el qual hem de treure un cotxe vermell  d'un embús.  Per fer funcionar les neurones una bona estona!


Dòmino triangular: A partir de 8 anys. Una versió més complicada del joc del dòmino on les fitxes tenen tres cares i és més difícil fer-lo quadrar.

5 comentaris:

  1. El juego rush hour es uno de los favoritos de mi hijo pequeño, es genial jeje Un saludo y vaya suerte chicos

    ResponElimina
  2. Marta, unos juegos geniales. Seguro que se lo pasan bomba. Espero que tengas un buen comienzo de trimestre. Un biquiño.

    ResponElimina
  3. Què bé! I quines ganes m'han vingut de jugar amb aquests jocs tant autèntics i originals. Quina sort! Molts petonets i abraçades matemàtiques. :)

    ResponElimina
  4. M'ha encantat el Rush! Bé, tots tres pq no els coneixia i penso que els jocs educatius són esencials! Gràcies per comaprtir-los, Marta! Petonets.

    ResponElimina
  5. Quins jocs tant "estupendus" m'encanten !!!!
    El Rush fa un munt d'anys que el tinc, potser 15 en la versió "atasco" i jugava el fill d'una meva amiga ( jo en aquella época encara ni pensava en tenir fills) i em va agradar tant que me'l vaig anar a comprar de seguida, és fantàstic.
    Ara a l' Aina la meva filla li encanta i al veure a l'abacus el rush va dir , mira com el vostre joc antic que a mi m'agrada tant jejejejjeje
    Petonets guapa i bon inici de trimestre

    ResponElimina