Pàgines

dimecres, 21 de desembre del 2011

PESSEBRE VIVENT

Aquest curs, com a novetat a la meva escola, hem decidit muntar un pessebre vivent on hi participa tothom Ja portem molts dies preparant decorats, disfresses ( amb l'ajuda de les famílies, és clar, sinó... seria encara més estressant). I bé, demà serà el gran dia, espero que ens vagi tot molt bé, però la veritat és que estic una mica neguitosa. Amb uns 40 nens i nenes, més o menys, de CI, la meva paral.lela i jo hem muntat l'escena dels soldats romans, a veure si ens ensortim demà perquè som una bona colla. 
Doncs bé, a  part de preparar tot això, la decoració de l'entrada de l'escola també ha girat al voltant de la tradició del pessebre i això és el que volia com partir avui amb vosaltres (no el rotllo que us he explicat  abans, je,je ):

Per una banda, entre tots els cursos de l'escola hem fet una auca del pessebre. Cada classe ha fet un rodolí i un dibuix del personatge que li ha tocat. Us en deixo una foto:


Als tallers d'Educació Infantil han fet aquest naixement amb material reciclat ( moníssim, oi?):


I els més grans, aquestes maquetes tan xules a l'hora d'Arts and Crafts:


Ah, per cert, voldria aprofitar aquesta entrada per desitjar-vos a tots i totes unes bones festes, un bon any 2.012 i , sobretot, descanseu ... que ja ens toca!

2 comentaris:

  1. Ostres! Quina bona feina Marta! M'ha encantat aquesta publicació. Sempre és útil aprendre d'altres experiències.

    Salutacions i molt bon Nadal!

    ResponElimina
  2. Molt bon Nadal per a tu també! Ens anirem llegint!

    ResponElimina