dissabte, 15 de setembre de 2012

MÉS LECTURES

Perdoneu si durant aquest mes no estic publicant gaire, però està sent un inici de curs força atabalador. A finals del curs passat, vam acabar amb un gran trasllat a l'escola ja que buidàvem l'edifici principal perquè el reformessin i moltes aules passaven a la part nova que encara estava per acabar...Així que ens vam passar el mes de juny encaixant mitja escola.
Doncs ara al setembre, que l'ampliació ja està acabada, ens ha tocat desencaixar-ho tot i a més preparar tothom les seves aules...Vaja! Un autèntic estrés!!!
Però el millor encara no ho sabeu, al juny , quan vam buidar l'escola, l'empresa encarregada de les obres va començar a posar tanques al pati, tirar parets exteriors i interiors de l'edifici vell i a finals de juliol... van parar les obres!I és que resulta que el Departament d'Ensenyament és un morós, no paga (els hi deu la petita quantitat d'un milió d'euros!!!!). Per dissimular una mica, han deixat dos treballadors fent petits acabats a la part nova així diuen que no està aturat, però mireu, tenim l'escola que fa pena i no tenim d'idea de quan tornaran a la feina. És realment indignant!!
De tota manera, s'ha d'intentar ser positiu almenys la part nova està acabada ,sinó no sé que haguéssim fet (encara que els acabats són una mica....), tenim una classe per cadascú i tornem a tenir gimnàs.

Bé , no m'enrotllo més, us deixo un petit recull de lectures extretes de la revista El tatano. Espero que algú li puguin anar bé.
Lectures 2

2 comentaris:

  1. Genials, segur que em seran molt útils aquestes lectures!
    Ho del Departament... sense paraules! És vergonyós i indignant tot el que estan fent, amb escoles i mestres!
    Així que molts ànims i una abraçada!

    ResponElimina
  2. Tranquila!! Em sembla que aquest inici de curs estem tots una mica atabalats. Jo tampoc estic gaire el 100%, però mica en mica ja s'aniran posant les coses a lloc!! UN petonet ben gran! :)

    ResponElimina