Pàgines

dissabte, 29 de juny del 2013

JA TORNO A ESTAR PER AQUÍ!!

Hola a tots i a totes!!!
Després d'un mes di'inactivitat blocaire ja torno a ser per aquí. La veritat, és que ha estat un mes una mica esgotador : avaluacions, informes de final de cicle  ( els meus belluguets se'n van a cicle mitjà... Espero que els hi vagi molt i molt bé perquè em fan patir una mica, serà un canvi molt dràstic de metodologia, de maneres...Com costa posar-se d'acord a les escoles, no creieu?).
A més, tot això se m'ha ajuntat amb un altre "problema" o " dilema", no sé com dir-li, que m'ha xuclat moltes i moltes energies.Veureu, el meu fill gran ( ha acabat 2n i té 7 anyets) ha estat detectat com alumne d'altes capacitats i hem hagut de decidir durant aquest últim mes què faria de cares al curs vinent. 
L'EAP de l'escola ens va  plantejar tres opcions: seguir com està i fer-li un enriquiment ( tot i que m'ho va desaconsellar ja que depèn molt del grau d'implicació del mestre.Em sap greu dir això, però és la veritat), accelerar-lo de mates i llengua ( fer aquestes matèries de 4t i la resta a la seva classe) o passar-lo directament a 4t.
Així que ha estat  un mes de consultes, reunions , buscar la manera més adequada de plantejar-li el canvi a en Quim ( és el meu nen)  i , finalment, hem decidit, entre tots, i després d'escoltar molta gent, que el més adequat per a ell serà fer la mesura intermitja ( només l'acceleració de mates i llengua) i sempre amb l'opció de deixar-ho estar durant el curs si ell no se sent bé.
Ai! tot plegat em fa patir una mica , espero que haguem pres la decisió adequada. Jo només vull que sigui feliç!!
Doncs això, que a partir d'avui ja anireu tenint notícies meves!!
Bon estiu!!!




4 comentaris:

  1. Hola: cómo te entiendo, estamos en el inicio de averiguar si me pasa lo mismo con mi hijo pequeño, claro que tenemos muy claro que no queremos que cambien de nivel, ni de grupo si nos encontráramos en la situación tuya, pero que de dudas plantea ver que lo que hace por si mismo a veces ni él mismo sabe cómo lo hace. Muchas suerte y seguro que si estáis con él en este camino habéis acertado en vuestra decisión. Un saludo

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Miren por tu comentario.
      La verdad es que es un gran dilema y plantea muchas dudas sobre lo que será mejor para él. Hemos decidido esta medida intermedia porque así no se separa de su grupo de referencia ni se separa de sus amigos,solamente pasa fuera unas horas como aquellos que reciben un refuerzo en el aula de Educación Especial. Ay, no sé, él está ilusionado ,espero que le vaya muy bien.
      Gracias por los ánimos y a ver cómo se resuelve lo de tu niño pero lo cierto es que si necesitan más y tienen inquietudes también hay que resolver el tema sin olvidar toda la parte emocional.
      Un abrazo.

      Elimina
    2. Uy gracias a ti por compartirlo, así se que vas por delante si me surgen dudas, jeje. Feliz verano

      Elimina
  2. Jo també torno a ser aquí. Trobo que és una decisió força encertada. Això sí, caldrà que en feu un bon seguiment... Segur que serà molt feliç. Un petonet ben educatiu! :)

    ResponElimina