Pàgines

dijous, 15 d’agost del 2013

JOC SIMBÒLIC A CICLE INICIAL

Les classes de primària , per desgràcia, no acostumen a estar equipades amb massa joguines de joc simbòlic.Així que  les mestres a les que ens agrada que els nostres nens i nenes tinguin cosetes per jugar i veiem que és important  que en dediquin una estoneta ( pobrets, que alguns arriben amb 5 anyets ...) ens ho hem empescar de mil maneres .
És  una llàstima que  no s'entengui massa  la importància del joc en aquestes edats i que una mestra que no sigui d'Infantil  vagi a a demanar pressupost per comprar una cuineta, un garatge per a cotxes... "Això ja no toca!!" et diuen " Has de comprar coses que siguin útils!" ( Com???)
Doncs bé, com que a mi em segueix agradant tot i les crítiques d'alguns que els meus nens i nenes puguin gaudir d'estones de joc, us deixo dues  idees " low cost"  i súper fàcils de fer que he  trobat per la xarxa.
Si en trobo més, ja les aniré compartint ja que, amb els temps que corren, no està de més, oi?


Cuineta amb una capsa de plàstic ( ocupa molt poc espai ja que tots els estris es poden endreçar a dins):


Circuit de cotxes :





3 comentaris:

  1. M'encanten aquestes dues idees Marta !!!!! Fantàstiques!!!!!!
    La importancia del joc és primordial en els nens i nenes, quina llàstima que a vegades costi tant d'entendre.
    Petonets trempada !!!!!

    ResponElimina
  2. A la meva escola ja fa temps que insistim en la necessitat de que els nens de C. Inicial mantinguin com a mínim 1 sessió de joc simbòlic a la setmana, però hores d'ara les mestres no s'han mostrat massa a favor. En el nostre cas proposem que puguin gaudir dels racons que tenim al passadís d'Infantil ja que l'horari d'aquest espai permet al C.Inicial poder utilitzar-lo. A Infantil no perdem l'esperança d'aconseguir convènce'ls a base de tenacitat i argumentació.
    Et convido a que passis per Petit món http://creativemindly.blogspot.com.es/2012/10/descargar-iconos-super-originales-e.html
    per recollir quelcom especial per a tu.
    Tonets

    ResponElimina