Pàgines

dijous, 13 de desembre del 2012

UN VÍDEO SOLIDARI

Avui he decidit parlar d'una cosa que no té gaire a veure amb l'educació però si amb els drets dels nostres nens i nenes ... Potser no és el lloc més adient, ja ho sé i ja em perdonareu , però crec que la causa s'ho val i ho havia de fer.
Doncs mireu, us explico de què va:  ahir vaig rebre un mail d'una companya de feina amb aquest missatge i un vídeo adjunt:


A l'Hospital de Sant Joan de Déu s'ha pres aquesta iniciativa per recollir diners per la planta 8a: És la planta d'Oncologia (òbviament de nens /es , i molt malalts). Com sabeu les tisorades en Sanitat han deixat moltes necessitats esperant a la cua (hi ha necessitats imperioses encara que no siguin purament el tractament), i aquests nens/es i les seves famílies malauradament no poden esperar a que el món canviï.
Cada cop que algú de vosaltres obri aquest vídeo, entraran 5 cèntims d'€ per aquesta causa.
Moltes gràcies .

I aquí teniu l'enllaç per si us interessa col.laborar:


No sé que en penseu, però crec que no costa res donar a conéixer el vídeo i així donar un petit cop de mà . S'ho mereixen, oi?


2 comentaris:

  1. Es una gran iniciativa, Marta. Yo ya lo he abierto. Un beso.

    ResponElimina
  2. Aquesta inicativa és genial MArta, gràcies per donar-la a conèixer i fer-ne difusió. Val molt la pena!!!!!! Quina gran feina. Petonets.

    ResponElimina