Pàgines

dissabte, 8 de març del 2014

ARTIST'IK: UN JOC PLE DE CREATIVITAT

Aquest joc pensat per l'Hervé Tullet ( m'encanta!!) ha estat la joguina estrella dels Reis de la meva filla petita.
És tracta d'un joc de disseny de monstres a partir d'unes plantilles i un dau i  s'hi passa moltes i moltes  estones...És genial!!
Us l'ensenyaré una mica:


El primer pas del joc és triar una forma que serà el cos del monstre i resseguir-la en un paper. N'hi ha moltes més i, a sobre, pots orientar-les com vulguis...les opcions es multipliquen!!



Ara, toca dibuixar els ulls, el nas, els cabells, la boca, els braços i les cames. Per saber quants de cada tindrà el monstre, només cal llençar el dau i... A dibuixar!!

Com podeu veure a la foto, el mateix autor et dóna idees de com dibuixar les diferents parts del cos.


I finalment, només queda pintar-ho com més t'agradi i posar-li un nom.

Què us ha semblat? Jo el trobo totalment recomanable i cent per cent adaptable a les nostres aules.
Ja em direu ...

7 comentaris:

  1. Parece muy divertido, Marta. Gracias por compartir la idea. Un beso.

    ResponElimina
  2. Ajjjj me encanta, me he enamorado nada más verlo, me haré con él, sin duda, gracias por enseñárnoslo, jeje Este Hervé Tullet es genial!!! Un beso

    ResponElimina
  3. Gracias por enseñarnos el juego! Estuve a punto de encargarlo para reyes pero como no sabia bien bien de que iba me eché para atrás en el ultimo momento. Ahora tengo claro que para los proximos reyes cae fijo!

    ResponElimina
  4. De ben segur que me´l compro!! M´encanta Hervé i em semblen super interessants les seves propostes!! Gràcies per compartir-ho!!

    ResponElimina
  5. Uaauu!! me encanta!! ahora mismo busco donde comprarlo y me hago con uno.

    ResponElimina
  6. Bones,
    M'acabo de topar amb el teu blog i m'ha agradat molt, et segueixo!! felicitats per la feina que fas i gràcies per compartir-ho. Et convido també al meu blog per si vols fer-hi una visita. Salut!

    ResponElimina
  7. Me encata este juego super creativo. Me encantaría compartir este otro juego también para desarrollar la creatividad en niños de preescolar. Saludos a todos http://www.manualidadesinfantiles.org/actividades-creando-formas-palitos

    ResponElimina