Pàgines

divendres, 13 de juliol del 2012

EL RACÓ DEL MATAMOSQUES

Voldria compartir amb tots vosaltres un altre racó de matemàtiques al que anomeno el Matamosques i que serveix per treballar la rapidesa de càlcul ( fins a 10). Hi poden jugar tres jugadors i , a part del material que us deixo, també necessiteu dues pales de matar mosques.
Com es juga?
-Poseu sobre la taula un dels jocs de mosques ( les de números o les d'operacions) i l'altre joc el guardeu en una capseta o un sobre.
-Un dels jugadors treu de la capseta una mosca i diu, per exemple, l'operació. Els altres dos jugadors han de ser ben ràpids , buscar el resultat i caçar-lo amb la pala matamosques.Guanya el jugador més ràpid que hagi encertat el resultat. El joc també es pot jugar a l'inrevés: es diu un número i s'ha de buscar l'operació.



mosques càlcul fins al 10



Tot i que us he penjat aquest, es pot fer aquest mateix joc amb número més grans , amb operacions diverses, amb lletres, paraules o amb qualsevol cosa que se us pugui acudir, per això també us deixo la imatge de la mosca per si us interessa fabricar-vos un joc propi i adequat a allò que us interessi treballar.


1 comentari:

  1. Ostres quin joc més original... no el coneixía! Gràcies, Marta! :) Petonets.

    ResponElimina