Pàgines

dilluns, 9 de juliol del 2012

L'ESCOLA INCLUSIVA ES MOU

He trobat aquesta informació  al blog Tic, llapis i paper i he trobat molt important fer-ne difusió per tal de reinvindicar i defensar aquest model educatiu tan enriquidor... I és  que tot apunta que també s'ho volen  carregar...






Benvolguts tots,

Finalment ahir dimecres al matí es va entrar al registre del departament d’Ensenyament el manifest en defensa del Model d’Escola Inclusiva. Ara ens toca a tots nosaltres fer-ne la màxima difusió per tots els mitjans, correus, trucades, periodistes, facebook, twitter, boca-orella, per tal d’impedir que el desmantellament d’aquest model educatiu tiri endavant.
Hem preparat algunes eines per tal de facilitar aquesta tasca de difusió:

MANIFEST EN PDF:
Us el podeu baixar des d’aquest enllaç:http://bit.ly/LpPfTC

RECOLLIDA DE SIGNATURES:
Hem obert una web de recollida de signatures digitals per entregar a la Consellera. Hi teniu accés a través d’aquest enllaç: http://www.change.org/es/peticiones/escola-inclusiva 



FACEBOOK:
Tothom és lliure de posar-hi el que vulgui, però sempre incloent-hi com a mínim l’enllaç de les signatures. Qui ho desitgi també pot posar l’enllaç del Manifest. Tot i que aquest és accessible des de la web de les signatures.

TWITTER
En qualsevol piulada referent a aquest tema utilitzarem el hastag (etiqueta) #RigauInclusivai l’enllaç a les signatures afegint després el text que vulguem. Per tal d’assolir el màxim ressò possible (Trending Topics) convoquem una piulada massiva per divendres 6 de juliol a les 11:00 AM. Podeu utilitzar programes com el TweetDeck per programar les piulades amb antelació.

MITJANS DE COMUNICACIÓ
Per tal d’atendre correctament als mitjans de comunicació i la premsa properament facilitarem una adreça de correu i/o telèfon mòbil de dues persones que exerciran de portaveus del moviment, per tal de donar un missatge únic i inequívoc sobre les reclamacions que estem duen a terme.


DUBTES TÈCNICS
Si teniu dubtes tècnics sobre el funcionament dels enllaços, o de les signatures envieu-nos un correu amb la paraula TECNIC al subjecte del missatge. Intentarem resoldre’l el més aviat possible, però compteu que no ens dediquem a això professionalment i que hi dediquem el nostre temps, quan en tenim (bàsicament durant les nits).
Ha arribat el nostre moment de fer soroll i de fer valer els drets dels nostres infants, amb o sense discapacitat.

Cordialment,

Escola Inclusiva en Perill

1 comentari:

  1. Mare meva...com estem! MOltes gràcies per compartir Marta. mmmff, esperem que amb el temps les coses es vagin posant a lloc! Una abraçada ben gran!

    ResponElimina